Οδηγοί προσοχή: Παραδίδεται σήμερα στην κυκλοφορία η νέα έξοδος προς Τσέρι  

Οδηγοί προσοχή: Παραδίδεται σήμερα στην κυκλοφορία η νέα έξοδος προς Τσέρι   

Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Μηχανικού Έργου του Περιμετρικού Αυτοκινητοδρόμου Λευκωσίας ανακοινώνει ότι, το Σάββατο 21/1/2023, η ώρα 15:00 το απόγευμα, θα παραδοθεί στην κυκλοφορία η νέα έξοδος από τον υφιστάμενο Αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού προς τον παρακαμπτήριο Τσερίου (Χαλεπιανές).

Η έξοδος είναι κλειστή για την τροχαία κίνηση στα πλαίσια Κατασκευής του Περιμετρικού Αυτοκινητοδρόμου Λευκωσίας Φάση Α1.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων καλεί το κοινό όπως συμμορφώνεται με τη νέα οδική σήμανση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Ο κ. Ερντογάν δεν είπε κάτι καινούργιο...» - Η απάντησή του για τις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας στην Κύπρο

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Ο κ. Ερντογάν δεν είπε κάτι καινούργιο...» - Η απάντησή του για τις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας στην Κύπρο

Η συντριπτική πλειοψηφία στηρίζει τις πολιτικές που ακολουθεί η Κυβέρνηση, ανέφερε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, στο περιθώριο εκδήλωσης στην Κυπερούντα, ενώ σε άλλο σημείο των δηλώσεων του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας επεσήμανε τον σημαντικό ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει η Κυπριακή Δημοκρατία, έτσι ώστε να φέρει κοντά τους γείτονες της εκεί όπου υπάρχουν διάφορες μεταξύ τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE